20 Haziran 2013 Perşembe

REPLEXION ANTI-WRINKLE CREAM 50 ML Replexion Gelişmiş Kırışıklık Giderici Krem 50 ml

Kullanım Alanları:
Yaşlanma, serbest radikaller, güneş ışınları (UVA-UVB) ve kollajen kaybının ciltte oluşturduğu hasarları düzeltmek için kullanılır. Göz çevresi dahil, tüm yüz ve boyun bölgesi kırışıklıkları için tek krem kullanma avantajı sağlar. Replexion Amerika'da tarafsız uzmanların yapmış olduğu bir araştırmada "Kırışıklık Giderici" ürünler arasında 10 üzerinden 9.72 başarı ile "En İyi Kırışıklık Giderici Krem"seçilmiştir. 

Etkisi ve Özellikleri:
Replexion, çığır açan kırışıklık giderici krem, etkisi kanıtlanmış aktif maddeleri ve güçlü formülü ile, en son bilimsel araştırmaların yarattığı modern bir üründür. Cildinizin daha genç görünmesine, yaşlanmanın ve çevrenin cildinizde oluşturduğu hasarların onarılmasına yardımcı olur. İçeriğindeki güçlü peptide formülü ile cilt hücrelerinizin hayati ihtiyacı olan besinleri sağlar, kırışıklıkların azalmasına, cildin sıkılaşmasına, onarımına yardım eder. Replexion canlılığını kaybetmiş cilt hücrelerini canlandırır ve güçlendirir. Ciddi bir Botox alternatifi üründür.

Kullanım Şekli:
Replexion, hassas bölgeler için idealdir. Bu nedenle yüz, boyun, göz ve dudak çevresi dahil yüzün her noktasına uygulanabilir. Cildinizi sabah-akşam temizleyiniz, göz çevresi dahil tüm yüz ve boyun bölgesine uygulayınız, mikroemülsiyon formül sayesinde etken maddeler hemen cildinizin derin katmanlarına nüfuz eder, hafif bir ılıklık hissedebilirsiniz: bu Replexion ürününün etkisini göstermeye başladığının göstergesidir.

Bileşimi:
Replexion Kremin mikro-emülsiyon formülü ciltten süratle emilir ve cilt hücrelerine güçlü anti-aging ve onarıcı ajanları taşır. Klinik çalışmalar ile etkisi kanıtlanmış bu onarıcı ve yenileyici ajanlar şunlar:
o Acetyl hexapeptide-3 (Argireline): Klinik araştırmalar bu peptidin yüz gerilimini azalttığını göstermiştir. Bu güçlü etken maddeler kırışıklıkların azalmasını ve cildin görüntüsünün hissedilir derecede düzelmesini sağlar. Klinik çalışmalar Acetyl hexapeptide-3 etken maddesinin daha ekonomik olarak mükemmel bir Botox alternatifi etki gösterdiği ispat edilmiştir. Bu çok kuvvetli peptide sayesinde zamanla kırışıklıklarınızın görünümü azalacaktır ve cildinizin daha genç bir görünüm sağlamasına yardımcı olacaktır.
  • Palmitoyl oligopeptide: Bağ dokusunun gelişimini ve kollajen üretimini sağladığı biliniyor.Daha genç bir cilt görüntüsü sağlar.
  • Palmitoyl pentapeptide-3 (Matrixyl): Araştırmalar bu peptidin kollajen üretimini uyardığını göstermiştir.
  • Palmitoyl tetrapeptide-3
  • Hyaluronik asit: Doğanın en iyi nemlendiricilerinden bir tanesi...Ağırlığının 1000 misli su ve nem taşıyabilen bu molekül ciltteki kırışıklıkların azalmasını ve kaybolmasını sağlar.
Bu sinerjik formül sayesinde, düzenli kullanım sonucunda çizgi ve kırışıklıklarınız 3-4 hafta içerisinde açılmaya başlar. Maksimum etki için en az 2 Replexion krem bitirilmelidir.

Ambalaj Şekli: 50 mL kavanoz şişe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder