26 Haziran 2013 Çarşamba

Mustela Güneş Koruyucu Sprey 100 mL

Mustela Güneş Koruyucu Sprey 100 mL

Kullanım Alanları: Hassas ve kırılgan ciltler için uygundur...

Etkisi ve Özellikleri: Hassas ve narin bebek cildine özel olarak geliştirilmiştir. Suya dayanıklıdır. Renklendirici, alkol, parfüm, paraben, phenoxethanol ve phthalate İÇERMEZ. Hipoallerjeniktir. Dermatolojik ve pediatrik gözlem altında testedilmiştir. İçerdiği organik ve mineral filtreler yardımı ile cildi güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarına karşı korur. Cildin doğal korunma mekanizmasını desteklemek için derinlemesine nem takviyesi sağlar. Güneşe mağruz kalmanın sonucu olarak oluşabilecek hücre hasarlarının onarımına yardımcı olur.
Kullanım Şekli: Kullanmadan önce çalkalayınız güneşe çıkmadan 30 dakika önce tüm vücuda yeterli miktarda püskürtün ve parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayın. Vücudun her tarafına eşit ölçüde yayıldığına emin olun. Her 2 saatte bir ve her deniz, havuz sonrası uygulamayı yenileyiniz.
Ambalaj Şekli: 100 ml
MUSTELA AFTER-SUN HYDRATİNG SPRAY 
Güneş Sonrası Nemlendirici Sprey 125 ml
Kullanım Alanları: Tüm cilt tipleri için uygundur...
Etkisi ve Özellikleri: Uygulandığı an cildi ferahlatır, yatıştırır ve rahatlatır. Nemlendirici ve besleyici özelliği ile cilde bakım yapar. Paraben, parfüm, renklendirici, Phenoxyethanol ve Phythalate İÇERMEZ.
Kullanım Şekli: Güneş sonrası bebeğinizin, çocuğunuzun vücuduna püskürterek uygulayın. Parmak uçlarınızla masaj yaparak tüm cildine uygulayın. Tüm yüze vevücuda kullanılabilir.

ürünü almak için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder