26 Haziran 2013 Çarşamba

Güneş Koruma Faktörlü Yağsız Nemlendirici 50 ml

Murad 30 Güneş Koruma Faktörlü Yağsız Nemlendirici 50 ml



Kullanım Alanları
:

Yağsız formülü ile yağlı, kuru, sivilceli, tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun gündüz nemlendiricisidir. Geniş spektrumlu ve yüksek koruma sağlamayı destekler.
Etkisi
İçeriğindeki Silica ciltteki parlamayı kontrol altına almaya ve mat bir görünüm sağlamaya; Patentli Nar Özü antioksidan etkisini yanı sıra güneş koruma faktörünün etkisini arttırmaya; Lavanta Özü antienflamatuvar etkisi ile cildi yatıştırmaya; Ascorbyl Palmitate, Chitosan Ascorbate, E Vitamini antioksidan gücü ile güneşin sebep olduğu cilt yaşlanmasına yol açan serbest radikallere karşı etki sağlamaya yardımcı olur. Hücre zarının yapısını oluşturan Lesitin, hücre zarını güçlendirerek nemi muhafaza etmesini ve daha sağlıklı bir cilt oluşumunu destekler. Soium PCA cildi nemlendirmeye yardımcı olur. Güneş koruyucu içerikler hem UVA hem UVB ışınlarına karşı etki sağlar. Aminoasit içeren Patentli Cilt Onarım Sistem, içerikleri ile cildi onarmaya ve güneşin sebep olduğu erken yaşlanma belirtilerine karşı cildin kolajen yapısını desteklemeye yardımcı olur. Her bir Murad ürününün formülünde mutlaka; cildi çevresel zararlardan ve serbest radikallerden korumaya yardımcı antioksidan, hücre hasarından dolayı oluşan enflamasyonu azaltmaya ve hücrenin tamirine yardımcı anti-enflamatuvar ve hücre hasarından dolayı hücrenin kaybettiği nemi hücreye geri kazandırmayı amaçlayan nem çekici ve nem tutucu nemlendirici içerikler bulunmaktadır.
Özellikleri:
Yağsız formülü ile yağlı, kuru, karma, sivilceli tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Hem UVA hem UVB ışınlarına karşı yüksek koruma sağlamayı destekleyen hafif yapısı ciltte kalın ve beyaz renkli tabaka bırakmaz; cilt tarafından kolayca emilir. Dr. Murad nar üzerine yaptığı çalışmalarında patentli nar özünün güneş koruma faktörünün etkisini %20 oranında artmasını sağlamıştır.
Kullanım Şekli:
Temizlenmiş yüz, boyun ve dekolte bölgesine ince bir tabaka halinde her sabah, güneşe çıkmadan yarım saat önce uygulanır. İhtiyaç duyuldukça tekrarlanması önerilmektedir.

ürünü almak için tıklayınız 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder