11 Haziran 2013 Salı

Murad Active Radiance Serum - Cilt Lekelerine Karşı Aydınlatıcı Serum 30 ml

Kullanım Alanları:
Çevresel etkenlerin neden olduğu lekelenme ve ince çizgilere karşı cildi yenileme, sıkılaştırma ve koruma özelliği sebebi ile; güneş, sigara dumanı ve stres gibi cildi yoğun çevresel etkilere maruz kalan, cildinde lekelenme ve ton farkları bulunan tüm cilt tipleri için idealdir.

Etkisi:
15 dakika içerisinde cildin sıkılığını artırmayı, 1 hafta içerisinde cildi aydınlattığı ve yenilendiği klinik çalışmalarla kanıtlanmıştır. Patentli içeriği; sabitleştirilmiş 50 kat daha etkili C Vitamini ile cildin kolajen üretimini artırmaya ve cildi aydınlatmaya yardımcı olur. Ectoin ile UV ışınlarına, kimyasal etkilere ve çevresel strese karşı cildin hücresel savunmasını destekler. AHA'lar ve Myrtle Özü yeni hücre oluşumunu ve hücrenin canlılığını korumayı destekler.

Özellikleri:
Çevresel yaşlanmanın sonucu, ciltte oluşan hasara karşı geliştirilmiş ve etkileri klinik olarak kanıtlanmış yeni C Vitamini teknolojisi ile cildin güneş hasarına karşı doğal savunmasını güçlendirmeyi, hasarı onarmayı destekler. Cildin daha berrak, aydınlık görünmesine, cildin pürüzsüzleşmesine yardımcı olur.

Kullanım Şekli:
Her gün, temizleme ve tonikleme işleminden sonra yüz, boyun ve dekolte bölgesine ince bir tabaka halinde uygulanır. İyice emildiğinden emin olduktan sonra üzerine cilt tipine uygun bir nemlendirici uygulanır. Gündüz kullanılan nemlendiricinin güneş koruyucu içerdiğine emin olunmalıdır. Göz ile temasından kaçınılmalıdır.

Murad Serisi: Environmental Shield - Çevresel Yaşlanmaya Karşı Etkili Seri (Leke ve Ton Farklılıkları)

Ambalaj Şekli: 30 mL pompalı şişe

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder