20 Haziran 2013 Perşembe

BENEV REDOXA REVITALIZING CREAM Benev Redoxa Canlandırıcı Krem


Kullanım Alanları:
Tüm yüz ve boyun bölgesinde kullanım için uygundur. Dudak üstünde ayrıca etkilidir.

Etkisi:
Göz kapağı, yanak ve çene altı sarkmasında son derece etkilidir. Dimethylaminoethanol antioksidanının dokularda sıkılaşma sağladığı klinik çalışmalar ile ispatlanmıştır. İçeriğindeki çok kuvvetli diğer antioksidanlar sayesinde de antiaging etkisi gösterir. Zayıflamış cilt dokusunu güçlendirir. Cildi besler, nemlendirir. Cilt sıkılaştırıcı ürünler arasında en iyi ürün olarak seçilmiştir.

Özellikleri:
Dimethylaminoethanol, cilt dokularını sıkılaştırır. Optimum sonuçları %3 oran verir. Daha fazla oran olması daha fazla etki göstereceği anlamına gelmez. Squalene ve kayısı çekirdeği yağı sayesinde cildi besler ve nemlendirir. Co Enzym Q10, tetrahexyldecyl ascobate, tocopheryl acetate (vitamin E) gibi içeriğinde bulunan kuvvetli antioksidanlar ile antiaging etkisi gösterirken zayıflayan cilt dokusunu da güçlendirir. Jojoba yağı ile cildi nemlendirirken aynı zamanda pürüzsüzleştirir.

Kullanım Şekli:
Akşam hafif masaj yapılarak uygulanır.

Bileşimi:
Dimethylaminoethanol (DMAE), squalane, jojoba yağı, kayısı çekirdeği yağı, tetrahexyldecyl ascobate, tocopheryl acetete (vitamin E), co enzym Q10, pH4.6

Ambalaj Şekli: 34 gr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder