21 Haziran 2013 Cuma

BENEV VITAMIN C-2 MASK Benev Canlandırıcı Vitamin C Maske

Kullanım Alanları:
Tüm yüz ve boyun bölgesi için kullanıma uygundur.

Etkisi: 
Soluk cildin canlı görünmesini sağlar. Cilde antioksidan takviyesidir. C vitaminin en saf ve yağda çözülen formudur. Serbest radikalleri bastırır. Cildi rahatlatırken ışıltılı bir görünüm kazandırır. Cildi zinde tutar.

Özellikleri:
C vitamininin "yağda çözülen" formu olan tetrahexyldecyl ascorbate ile ciltte doğal olarak bulunan yağlara(lipid) anında nüfuz eder ve bu sayede daha hızlı ve kalıcı etki gösterir. Cildi sıkılaştırır, ton bozukluklarını azaltır, cildi gençleştirir, canlandırır, yorgunluktan dolayı oluşan gözaltı morluklarını azaltır. Cilde hoş koku veren tatlı portakal özü aynı zamanda cildi zinde tutar. Antioksidan ve antienflamatuar etkisi ile çay ağacı yağı cildi rahatlatır. Kaolin ile birlikte diğer etken maddelerinde etkisini artırarak cilde nemlilik sağlar.
Kullanım Şekli:
Haftada 1-2 defa olmak üzere orbital bölge (gözaltı) hariç tüm yüz ve boyun bölgesinde 5-10 dakika bekletildikten sonra bol su ile durulanır. Etkisinin artması için cildin nemlendirilmesi tavsiye edilir. Soluk cildin canlı görünmesini sağlar. Cilde antioksidan takviyesidir. C vitaminin en saf ve yağda çözülen formudur. Serbest radikalleri bastırır. Cildi rahatlatırken ışıltılı bir görünüm kazandırır. Cildi zinde tutar.

Bileşimi:
Tatlı portakal özü, çay ağacı yağı, kaolin, tetrahexyldecyl ascorbate.

Ambalaj Şekli: 60 gr

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder