19 Haziran 2013 Çarşamba

Murad Energizing Pomegranate Cleanser - Enerji Veren Nar Özlü Yüz Temizleme Köpüğü 150 ml

Kullanım Alanları:
Yağsız formülü ile tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun günlük temizleyicidir. Özellikle donuk, solgun ve cansız görünen yorgun ciltler için uygundur. Hem temizleyici hem tonik işlevine sahiptir. Erkekler için, genç ve yaşlı ciltler için hem temizleyici hem tonik özelliği ile pratik temizleme köpüğüdür.

Etkisi:
Alnus Firmifolia Özü içeriğindeki tanninler ile UV ışınlarının sebep olduğu DNA hasarının onarılmasını hızlandırmaya; Artemia Özü ATP sentezini artırarak cilde enerji vermeye; Copper Gluconate ATP, keratin ve kollajen sentezini hızlandırmaya; aminoasit olan Glycine yeni hücre oluşumuna katkıda bulunacak oksijen açığa çıkarılmasını sağlamaya; Witch Hazel gözenekleri derinlemesine temizleyerek görünümlerinin azalmasına; Nar Özü hem güçlü antioksidan takviyesi sağlama hem de cildin güneşe karşı savunmasını artırmaya yardımcı olur. Kozmetik biyosid olan Zinc Gluconate cildi temizlemeyi, antimikrobiyal ve antienflamatuvar etki sağlamayı destekler.

Özellikleri:
Sıvı formül pompaya basılınca köpük olarak çıkar. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun formüle edilmiştir. Cildi kurutmadan ve tahriş etmeden, nemlendirerek temizler . Donuk ciltlere enerji vererek daha sağlıklı ve daha pembe bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur.

Kullanım Şekli:
Cilt su ile ıslatılır. Yüz ve boyun bölgesine masaj yaparak uygulanır. Ilık su ile durulanır. Her gün sabah ve akşam kullanılır. Daha etkili bir sonuç için ardından cilt problemine uygun bir bakım kremi ve gündüzleri üzerine tamamlayıcı nemlendirici olarak Murad Energizing Pomegranate Mouisturizer SPF 15 uygulanması önerilmektedir. Göz ile temasından kaçınılmalıdır.

Murad Serisi: Vitalic - Enerji Veren Nar Serisi (Solgun Karma Ciltler; Siyah Noktalar)

Ambalaj Şekli: 150 mL pompalı şişe

Satın almak için tıklayınız : http://dermokozmetikmarket.com/U177,35,murad-energizing-pomegranate-cleanser-enerji-veren-nar-ozlu-yuz-temizleme-kopugu-150-ml-temizleyici-urunler-murad.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder