25 Haziran 2013 Salı

Güneş Koruma Faktörlü Renkli Yağsız Nemlendirici

Güneş Koruma Faktörlü Renkli Yağsız Nemlendirici 50 ml


Kullanım Alanları:
Yağsız formülü ile yağlı, kuru, karma, sivilceli, tüm cilt tiplerinin kullanımına, minerael güneş koruyucu içeriği ile hassas cilt tiplerinin kullanımına uygun gündüz nemlendiricisidir. Hafif renkli formülü cilt tonunu dengeleyip sağlıklı bir görünüme kavuşturmayı desteklediği için özellikle sivilceli ciltler tarafından tercih edilmektedir.
Etkisi:
İçeriğindeki Silica ciltteki parlamayı kontrol altına almaya ve mat bir görünüm sağlamaya; Patentli Nar Özü güçlü antioksidan etkisinin yanı sıra güneş koruma faktörünün etkisini arttırmaya; Lavanta Özü antienflamatuvar etkisi ile cildi yatıştırmaya; Üzüm Çekirdeği Özü antioksidan gücü ile güneşin sebep olduğu cilt yaşlanmasına yol açan serbest radikallere karşı etki sağlamaya yardımcı olur. Hücre zarının yapısını oluşturan Lesitin, hücre zarını güçlendirerek nemi muhafaza etmesini ve daha sağlıklı bir cilt oluşumunu destekler. Sodium PCA cildi nemlendirmeye yardımcı olur. Patentli Cilt Onarıcı Sistem, içerikleri ile cildi onarmaya ve güneşin sebep olduğu erken yaşlanma belirtilerine karşı cildin kolajen yapısını desteklemeye yardımcı olur.
Özellikleri:
Yağsız formülü ile yağlı, kuru, karma, sivilceli, tüm cilt tiplerinin kullanımına, mineral güneş koruyucu içeriği ile hassas cilt tiplerinin kullanımına uygundur. Hafif renkli formülü cilt tonunu dengeleyip sağlıklı bir görünüme kavuşturmayı desteklediği için özellikle akneli ciltler tarafından tercih edilmektedir. Dr Murad nar üzerine yaptığı çalışmalarında patentli nar özünün güneş koruma faktörünün etkisini %20 oranında arttırmasını sağlamıştır.
Kullanım Şekli:
Temizlenmiş yüz, boyun ve dekolte bölgesine ince bir tabaka halinde her sabah, güneşe çıkmadan yarım saat önce uygulanır. Eğer suya ve aşırı terlemeye maruz kalınırsa uygulamanın 80 dakikada bir tekrarlanması önerilmektedir.

Ürünü Almak İçin Linke Tıklayınız  


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder