20 Haziran 2013 Perşembe

MURAD ENERGIZING POMEGRANATE MOISTURIZER SPF 15 - 50 ML Murad Enerji Veren Nar Özlü Nemlendirici Gkf 15 - 50 ml

Kullanım Alanları:
Yağsız formülü ile tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun güneş koruyucu içeren nar özlü günlük nemlendiricidir. Özellikle donuk, solgun ve cansız görünen yorgun ciltler için uygundur. Antimikrobiyal etkiye de sahip olduğu için akneli ciltlerin kullanımına da uygun hafif bir nemlendiricidir. Yağsız ve hafif formülü ve güneş koruyucu içeriği ile erkekler için, genç ciltler için; enerji vermeye ve cildi pembe bir tona kavuşturmaya yardımcı olduğu için solgun yaşlı ciltler için uygundur.

Etkisi:
Alnus Firmifolia Özü içeriğindeki tanninler ile UV ışınlarının sebep olduğu DNA hasarının onarılmasını hızlandırmaya; Artemia Özü ATP sentezini artırarak cilde enerji vermeye; Copper Gluconate ATP, keratin ve kollajen sentezini hızlandırmaya; Panthenol, Epilobium Angustifolium (dar yapraklı yakı otu) antienflamatuvar etki sağlamaya; Nar Özü hem güçlü antioksidan takviyesi sağlama hem de cildin güneşe karşı savunmasını artırmaya yardımcı olur. Kozmetik biyosid olan Zinc Gluconate cildi temizlemeyi, antimikrobiyal ve antienflamatuvar etki sağlamayı destekler.

Özellikleri:
Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygun formüle edilmiştir. Formülü ve yapısı yağlı değildir. Donuk ciltlere enerji vererek daha sağlıklı ve daha pembe bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. Nar özünün güçlü antioksidan etkisi ve güneş koruyucu içerikleri birarada bulunduran, cildi çevresel zararlara ve serbest radikallere karşı korumaya yardımcı formüle sahiptir. Dr. Murad nar üzerine yaptığı çalışmalarında patentli nar özünün güneş koruma faktörünün %20 oranında artırmasını sağlamıştır.


Kullanım Şekli:
Cilt Murad Energizing Pomegranate Cleanser ile temizlendikten sonra yüz, boyun ve dekolte bölgesine ince bir tabaka halinde her sabah, güneşe çıkmadan yarım saat önce uygulanır. Göz ile temasından kaçınılmalıdır.

Murad Serisi: Vitalic - Enerji Veren Nar Serisi (Solgun Karma Ciltler; Siyah Noktalar)

Ambalaj Şekli: 50 mL tüp şişe

Satın almak için tıklayınız : http://www.dermokozmetikmarket.com/U178,33,murad-energizing-pomegranate-moisturizer-50-ml-enerji-veren-nar-ozlu-nemlendirici-spf-15-nemlendirici-urunler-murad.htm

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder