26 Haziran 2013 Çarşamba

Çok Yüksek Koruma Faktörlü Mineral Güneş Koruyucusu

Çok Yüksek Koruma Faktörlü Mineral Güneş Koruyucusu

Kullanım Alanları: Aşırı hassas vealerik ciltler içindir...
Etkisi ve Özellikleri: Özellikle aşırı hassas ve problemli bebek çocuk cildine yönelik olarak geliştirilmiştir. Suya dayanıklıdır. Güneşe maruz kalmanın sonucu olarak oluşabilecek hücre hasarlarının onarımına yardımcı olur. Paraben, parfüm, renklendirici, Phenoxyethanol ve Phythalate İÇERMEZ. Hipoallerjeniktir. Dermatolojik ve pediatrik gözlem altında test edilmiştir. İçerdiği %100 mineral filtreler yardımı ile cildi güneşin zararlı UVA ve UVB ışınlarından korur.
Kullanım Şekli: Güneşe çıkmadan 30 dakika önce tüm vücuda yeterli miktarda parmak uçlarınızla masaj yaparak uygulayınız. Vücudun her tarafına eşit miktarda yayıldığına emin olun. Her 2 saatte bir ve her deniz havuz sonrası uygulamayı yenileyiniz.
Ambalaj Şekli: 50 ml
MUSTELA AFTER-SUN HYDRATİNG SPRAY
Güneş Sonrası Nemlendirici Sprey 125 ml
Kullanım Alanları: Tüm cilt tipleri için uygundur...
Etkisi ve Özellikleri: Uygulandığı an cildi ferahlatır, yatıştırır ve rahatlatır. Nemlendirici ve besleyici özelliği ile cilde bakım yapar. Paraben, parfüm, renklendirici, Phenoxyethanol ve Phythalate İÇERMEZ.
Kullanım Şekli: Güneş sonrası bebeğinizin, çocuğunuzun vücuduna püskürterek uygulayın. Parmak uçlarınızla masaj yaparak tüm cildine uygulayın. Tüm yüze vevücuda kullanılabilir.

ürünü almak için tıklayınız

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder